ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΚΗΣ MD | ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΚΗΣ MD | ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

member

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΚΗΣ MD
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΟΣ (M.I.S)
Μέλος στην Αμερικανική Ακαδημία των ορθοπεδικών χειρουργών.

Διευθυντής  Ορθοπαιδικής κλινικής Ιαρικού Ψυχικού.

Ο Κ.Ευάγγελος Γάκης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός που ειδικεύεται στη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων τουισχίου και του γόνατος σε ενήλικες και εφήβους .

Είναι ο πρώτος που εδραίωσε την εξατομικευμένη αρθροπλαστική γόνατος έχοντας τη μεγαλύτερη σειρά περιστατικών σε Ελλάδα και εναν απο το σημαντικότερο αριθμο data based σε αρθροπλαστικές γόνατος στην Ευρώπη

Εχει μεγάλη εμπειρία σε αρθροσκόπηση και αρθροπλαστική ισχίου αλλα και σε αρθροσκόπηση και αρθροπλαστική γόνατος και έχει άποψη για την μελλοντική εξέλιξη των μεθόδων της χειρουργικής αντιμετώπισης και αποθεραπείας των καθήσεων του ισχίου και του γόνατος. Για αυτό το λόγο και ο κύριος Γάκης είναι από τους λίγους ιατρούς που ασχολείται με το σχεδιασμό αλλά και τη λειτουργικότητα μέσων που βοηθούν στην εξέλιξη της επιστήμης.

Ο γιατρός έχει έναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη διάγνωση και τη διαχείριση των νεαρών ενηλίκων που πάσχουν από ασθένειες όπως το ισχίο (FAI), κοτύλης δυσπλασία, αρθρίτιδα και αθλητικούς τραυματισμούς του ισχίου και του γόνατος.

Γνωρίζοντας τεχνικές παλιές και σύγχρονες που είναι αναγκαίες για την ορθή διαχείριση των πολλαπλών ενδοπροσθέσεων όπου διατίθονται στην σαραντάχρονη ιστορία της σύγχρονης αρθροπλαστικής, χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά .Τα υλικά αυτά προσφέρουν μακροπρόθεσμη

Ασχολήθηκε απο τους πρώτους στην Ελλάδα με την MIS του ισχίου και την ελάχιστα επεμβατική χειρουργική αμμέσως μετα το 2003 και επιτυγχάνει άριστα αισθητικά αποτελέσματα και την άμεση κινητοποίηση των ασθενών μέσα σε μόλις λίγες ώρες μετά και εχει καταφέρι να έχει τον χαμηλότερο μεσο όρο παραμονής στο νοσοκομείο μετα απο επεμβάσεις αρθροπλαστικής ..

Ο γιατρός εχει εκπαιδευθεί στην αρθροπλαστική του ισχίου και του γόνατος στην περίφημα σχολή του ΝΙΜΤΣ δίπλα στον Μανώλη Μιχελινάκη διευθυντή της ορθοπαιδικής κλινικής του ΝΙΜΤΣ και εχει μετεκπαιδευθεί στο Harvard Medical school στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης

Ο ιατρός έχει αναπτύξει έντονα το το ενδιαφέρον για την επιτυχία των επεμβάσεων του αλλά και το συναίσθημα της ανθρωπιάς που έχει ανάγκη ο κάθε ασθενής..

Ο Κ.Ευάγγελος Γάκης δεχεται φοιτητες που  στέλνει το New York Medical School για εκπαίδευση στην ορθοπαιδική

gakis1-a

Τι σημαίνει ολική Αρθροπλαστική γόνατος.
Πρόκειται για χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης αρθριτικών απιφανειών μηρού και κνήμης με ειδική πρόθεση που μιμείται τη λειτουργία του φυσιολογικού γόνατος

Ποια χειρουργική τεχνική εφαρμόζεται?
Τεχνική μικρού μήκους τομής (MIS) με καθοδήγηση από ηλεκτρονικό
υπολογιστή (πλοήγηση) για απόλυτη ακρίβεια στην τοποθέτηση των
εμφυτευμάτων.
Ποια είναι τα συμπτώματα των ασθενών που θα υποβληθούν σε ολική αρθροπλαστική γόνατος?
Δυσκαμψία στις κινήσεις του γόνατος, πόνος κατά τη βάδιση αλλά και σε ηρεμία,πιθανή γωνίωση μηρού και κνήμης στην όρθια στάση.

Ποια είναι η προετοιμασία για το χειρουργείο?
Κατά την εισαγωγή στην κλινική θα γίνει εκτίμηση από καρδιολόγο και
αναισθησιολόγο καθώς και πλήρης αιματολογικός έλεγχος.

Θα χρειαστεί μετάγγιση αίματος?
Όχι. Ειδική περίδεση στο μηρό αποτρέπει την αιμορραγία στο χειρουργείο.

Πόση ώρα διαρκεί η επέμβαση και πότε βαδίζει ο ασθενής?
Το χειρουργείο ολοκληρώνεται σε μία ώρα και ο ασθενής βαδίζει σε πέντε ώρες όταν παρέλθει η επήρεια της ραχιαίας νάρκωσης.

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο:210-6974284

Ο Ιατρός δέχεται με ραντεβού στο ιατρείο του

  • Ιατρικό Ψυχικού  Άντερσεν 1,Ψυχικό Αθήνα
  • (Πυθίας 1 Πλ.Κυψέλης, 2ος όροφος)

Για επείγοντα περιστατικά καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

694 4909 248  /  697 1839 800

Email: evangelosgakis@gmail.com

website:www.evangelosgakis.com

It’s only fair to share…Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Related post