Αγγελική Γαρνέλη

 Αγγελική Γαρνέλη

 

Αγγελική Γαρνέλη

  • Η διαιτολόγος- διατροφολόγος Αγγελική Γαρνέλη γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα
    και μεγάλωσε στην Κέρκυρα.
  • Απέκτησε πτυχίο Bachelor (ΒSc honours) το 2001 από το πανεπιστήμιο του Surrey, της Μεγάλης Βρετανίας στον τομέα της Διατροφής.
  • Το 2003 έκανε τη μετεκπαίδευση της στο Πανεπιστήμιο του Bristol, της Μεγ. Βρετανίας, με τίτλο Διατροφή, Φυσική δραστηριότητα και Δημόσια Υγεία (Msc).
  • Υπήρξε επιστημονική συνεργάτιδα του πανεπιστημίου του Surrey στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης που πραγματοποίησε στο Σισμανόγλειο και η οποία ολοκληρώθηκε με διάκριση.
  • Μέρος της μετεκπαίδευσης της ήταν η πρακτική άσκηση σε 3 βρετανικά νοσοκομεία: Στο Βristol Royal Clinic for Sick Children, στο τμήμα παχύσαρκων παιδιών; Στο Βristol Royal Infirmary, στο τμήμα υπερλιπιδαιμιών (υψηλή χοληστερίνη, τριγλυκερίδια) και στο Frenchay Hospital, στο διαβητολογικό τμήμα.
  • Τα τελευταία χρόνια έχει αυξημένο ενδιαφέρον στην ψυχολογία της διατροφής και εφαρμόζει τεχνικές τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς που είναι ένα αποδεδειγμένο εργαλείο στη διαχείρηση βάρους. Μέσα από το ενδιαφέρον της σε αυτόν τον τομέα το 2018 απέκτησε έναν ακόμα μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) σε τμήμα ψυχολογίας του πανεπιστημίου Derby της Μεγάλης Βρετανίας με θέμα ‘Αλλαγή συμπεριφοράς σε θέματα υγείας και ευεξίας᾽.
  • Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην γευματική επίγνωση (mindful eating) η οποία είναι μία προσέγγιση που καλλιεργεί έναν τρόπο ζωής που βασίζεται στα “θέλω” και όχι στα “πρέπει” (Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή τη προσέγγιση στο πρόγραμμα Γ.Ε.Λ.Α.).
  • Είναι ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων- Διατροφολόγων όπως επίσης και άλλων επιστημονικών οργανώσεων και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Ο Χώρος μας

Το γραφείο μας βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας, στην πλατεία Γεωργάκη.
Έχει φτιαχτεί με ιδιαίτερη φροντίδα ούτως ώστε να έχει ένα περιβάλλον φιλικό και άνετο.

 

Αξιολόγηση

Ο χώρος μας είναι εξοπλισμένος με σύγχρονα μηχανήματα που έχουν στόχο την ακριβή αξιολόγηση του ατόμου όσον αφορά τις διατροφικές του ανάγκες και απαιτήσεις αλλά και την κινητοποίησή του ούτως ώστε να πετύχει τον στόχο του.

    

Αγγελική Α. Γαρνέλη 
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Ειδική στην αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς (MSc)

Διευθυνση: Βροκίνη Λ. 3, (Πλατεία Γεωργάκη)
Κέρκυρα 49100
Τηλ: 26610 81313

Αρχική

Related post