Αλεξανδρίδης Τίμος Μαιευτήρας

 Αλεξανδρίδης Τίμος Μαιευτήρας

Αλεξανδρίδης Τίμος Μαιευτήρας

 

Τίμος Αλεξανδρίδης

Διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Ι.Τσιμισκή 78 στον 5ο όροφο, ιατρείο η ίδρυση του οποίου έγινε από τον πατέρα μου το 1960.

Στα 50 και πλέον χρόνια λειτουργίας του γυναικολογικού – μαιευτικού αυτού χώρου (επί 25ετίας στο παρελθόν συντηρούσαμε ιδιωτική γυναικολογική μαιευτική κλινική ” Κλινική Ορέστης Αλεξανδρίδης” με προσωπικό ιατρικό αρχείο 80.000 και πλέον γυναικών και 26.000 προσωπικών γεννήσεων), το βασικότερο χαρακτηριστικό αυτής της λειτουργίας αποτελούσε και αποτελεί η ανθρωποκεντρική προσέγγιση εκτίμηση και αντιμετώπιση των γυναικών που για 50 και πλέον χρόνια μας εμπιστεύονται.

Από το 2011 συνεχίζω το ιατρείο μόνος μου, συντηρώντας το υπάρχον προσωπικό στον ίδιο αλλά ανακαινισμένο χώρο που συντηρούσαμε με τον πατέρα μου, τηρώντας απαρέμβλητα τις ίδιες αρχές με τις οποίες και ξεκίνησε για πρώτη φορά.

Οι γυναικολογικές επεμβάσεις – λαπαροσκοπικές στο σύνολο τους όπως και οι ενδοσκοπήσεις (υστεροσκόπηση επεμβατική ή μη) λαμβάνουν χώρα σε κλινικές με τις οποίες συνεργάζομαι.

Συνδυάζω την πρακτική – κλινική – κλασσική μαιευτική γυναικολογική προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή με τη χρήση όλων των απαραιτήτων μηχανημάτων.

gynaikologos-thessalonikis
gynecology

ΜΑΣΤΟΣ

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου γυναικολογικού ελέγχου γίνεται και σχολαστική ψηλάφιση των μαστών με παραπομπή όπου απαιτείτε σε ειδικά κέντρα απεικονιστικού ελέγχου αυτών.
Τελείτε σαφής ενημέρωση όλων των γυναικών για τον πληρέστερο και καθ ύλην αρμόδιο και προπάντων προσιτό τρόπο αυτό εξέτασης του μαστού.

ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ

Στα πλαίσια του απλού γυναικολογικού ελέγχου τείνει να εμφαρμόζεται και κολποσκοπικός έλεγχος του τραχήλου της μήτρας για την καλύτερη πρόγνωση τυχόν παθήσεων του τραχήλου. Στο ιατρείο διαθέτουμε κολποσκόπιο με κάμερα όπου μπορεί και η ίδια η εξεταζόμενη να δει τον τράχηλο και την περιγραφή επί αυτού της όποιας παθολογικής ή μή κατάστασης του οργάνου.

ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ

Στο σύνολο τους σχεδόν οι περισσότερες γυναικολογικές επεμβάσεις τελούνται λαπαροσκοπικά (κύστες ωοθηκών, ενδομητριώματα, οινομυώματα ακόμα και ολική υστερεκτομία). Όποτ απαιτείτε αντί της όποια διαγνωστικής απόξεσης του ενδομητρίου και του ενδοτραχήλου γίνεται υστεροσκόπηση απλή ή και επεμβατική.

Που θα μας βρείτε

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ:

Για το ραντεβού σας για τον προληπτικό έλεγχο ή την επίλυση του ιατρικού σας προβλήματος.

2310 226 312

6936 109010

Related post