Αθηνά Ντενίκαρου Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc

 Αθηνά Ντενίκαρου Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc

ΝΤΕΝΙΚΑΡΟΥ ΑΘΗΝΑ

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1981. Το 2004 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Την χρονική περίοδο 2003-2004 εργάστηκε στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καβάλας ως Διαιτολόγος όπου πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση.

Τον Σεπτέμβριο του 2005 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο University of Glasgow της Σκοτίας όπου της απονεμήθηκε μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (Master of Science MSc) στην διατροφή του ανθρώπου με εξειδίκευση στην Κλινική διατροφή. Η πτυχιακή της διατριβή είχε τίτλο ¨Επίδραση των υψηλών σε υδατάνθρακες δίαιτες υψηλού και χαμηλού γλυκεμικού δείκτη στην όρεξη/ κορεσμό¨.

Τη χρονική περίοδο Μάιος 2006- Μάιος 2008 εργάστηκε στο Ερευνητικό τμήμα της εταιρίαςUnilever στο Ρότερνταμ, στην Ολλανδία ( Unilever Foods & Health Research Institute (UFHRI), Vlaardingen, The Netherlands ) ως Διαιτολόγος δουλεύοντας πάνω στην διατροφική εκτίμηση των προϊόντων, λαμβάνοντας υπόψη επιπτώσεις στην υγεία, ασφάλεια και τεχνολογικά χαρακτηριστικά προϊόντων, στην ενημέρωση πάνω σε επιστημονικά θέματα σχετικά με τη διατροφή και υγεία εστιάζοντας στο διατροφικό profiling των προϊόντων, και στην εκτίμηση επιστημονικής βιβλιογραφίας πάνω στη διατροφή και υγεία.

Από τον Αύγουστο 2008 εργάζεται στον προσωπικό της χώρο στο κέντρο της Καβάλας και είναι μέλος του Πανελληνίου συλλόγου Διαιτολόγων. Παράλληλα το σχολικό έτος 2012-2013 παρακολούθησε το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ) στις Σάπες Κομοτηνής με σκοπό την απόκτηση παιδαγωγικής κατάρτισης.

Ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα δεδομένα σε θέματα υγείας και διατροφής, συμμετέχοντας σε συνέδρια και επιστημονικές εκδηλώσεις. Έχει ασχοληθεί με την συγγραφή άρθρων σε τοπικά και όχι μόνο μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επιπλέον έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε εκδηλώσεις τοπικών φορέων με θέμα τις σωστές Διατροφικές συνήθειες και τη Βελτίωση του τρόπου ζωής καθώς και ομιλίες σε σχολεία.

Ο χώρος μας

Το διαιτολογίκο μας γραφείο βρίσκεται στην οδό Δαγκλή 4 στη Καβάλα, και φιλοξενείται σε ένα καλαίσθητο και ευχάριστο χώρο. Διαθέτει άνετο χώρο αναμονής με πολλές χρήσιμες πληροφορίες για την διατροφή και την υγεία σε έντυπη μορφή.

Ντενίκαρου Αθηνά Διαιτολόγος - Διαιτολόγος Ντενίκαρου Αθηνά Διαιτολόγος - Διαιτολόγος

Αθηνά Ντενίκαρου
Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc
Δαγκλη 4, 65 403 Καβάλα
τηλ. 2510228109
κιν. 6976 879099

Related post