Δημήτριος Λαουλάκος – Πλαστικός Χειρουργός

 Δημήτριος Λαουλάκος – Πλαστικός Χειρουργός
Ο Πλαστικός Χειρουργός Δημήτριος Λαουλάκος είναι Διευθυντής της κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, από το 2008.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1990. Τον Αύγουστο 1991, ο πλαστικός Χειρουργός Δημήτριος Λαουλάκος πήρε το πτυχίο Καταδυτικής και Υπερβαρικής Ιατρικής, στα Ναυτικά Νοσοκομεία Αθηνών και Σαλαμίνας, ενώ τον Μάρτιο του 1996 και τον Μάρτιο του 2001 πήρε πτυχίο Εξειδικευμένης Υποστήριξης Ζωής Τραυματία (ATLS), δύο φορές, στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τον Ιούνιο του 2000 ειδικεύτηκε στην Πλαστική, την Επανορθωτική και την Αισθητική Χειρουργική στην Αθήνα, έχοντας πρώτα εκπαιδευτεί σε νοσηλευτικά ιδρύματα του Ην. Βασιλείου. Τον Νοέμβριο 2001 πήρε Πτυχίο Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (EBOPRAS) στο Graz της Αυστρίας, ενώ στη συνέχεια έκανε Μετεκπαίδευση στο νοσοκομείο NOTTINGHAM CITY HOSPITAL (2004-2006), στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκπαιδευόμενος σε μικροχειρουργικές τεχνικές αποκατάστασης στήθους μετά από μαστεκτομή, αλλά και σε αντιμετώπιση σαρκώματος μαλακών μορίων.
Ο ιατρός Δ.Λαουλάκος έχει βραβευτεί 6 φορές στο Ελληνικό συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (1999, 2001, 2001, 2003, 2011 & 2015) για εργασίες, πρωτότυπες κλινικές μελέτες, παρουσιάσεις και προφορικές ανακοινώσεις του σχετικά με θέματα της ειδίκευσής του.
Επίσης έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Συνεχώς ερευνά και μελετά τα καινούρια δεδομένα της ειδικότητάς του όντας συνδρομητής σε διεθνή καταξιωμένα περιοδικά αλλά και διεθνή συνέδρια, αισθητικής αλλά και επανορθωτικής χειρουργικής.
Ανόρθωση Στήθους
Εγγυημένη Επιτυχία
 
 
 
 

Επικοινωνία

+302107241038

Πλαστικός Χειρουργός Αθήνα

Διεύθυνση: Κηφισίας 18, Αθήνα

dimitrioslaoulakos.com@gmail.com

Related post