Ελληνικές επιχειρήσεις : Αμάλθεια Α.Ε.

 Ελληνικές επιχειρήσεις : Αμάλθεια Α.Ε.

Στο κέντρο μιας από τις σημαντικότερες ελαιοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας, η Αμάλθεια Α.Ε. έκανε τα πρώτα της βήματα χρησιμοποιώντας τις ελιές, ένα από τα αρχαιότερα και πιο χρήσιμα προϊόντα της ελληνικής γης.

Η ιστορία της επιτυχίας μας:

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1965 από τον Αθανάσιο Ζούκα που πήρε την πρωτοβουλία και έκανε τα πρώτα βήματα στην επεξεργασία, επεξεργασία και εμπορία της ελιάς.

Σήμερα, υπηρετώντας την κληρονομιά των κόπων και των αξιών δύο γενεών και με όραμα να τα αφήσουμε με τη σειρά τους ως εφόδια για τις επόμενες γενιές, φροντίζουμε τα προϊόντα μας ένα προς ένα και σε καθημερινή βάση, γιατί θέλουμε να είμαστε περήφανοι της εξαιρετικής ποιότητάς τους.

Αυτό το πολύτιμο αγαθό, η ελιά, φροντίζεται με τρόπο που κάθε βήμα είναι σε απόλυτη ισορροπία και γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές και τους παραγωγούς μας. Άλλωστε την ευλογημένη ελιά μόνο με αγάπη και σεβασμό μπορεί να την αντιμετωπίσουμε!

ΓΙΑΤΊ ΑΜΆΛΘΕΙΑ;

Γιατί Αμάλθεια σημαίνει ευρωστία, αφθονία και ευημερία.

Στην αρχαία ελληνική μυθολογία η Αμάλθεια ήταν η κατσίκα που θήλασε τον Δία, τον πατέρα των Ολύμπιων Θεών, όταν η μητέρα του Ρέα τον βοήθησε να βρει καταφύγιο στο νησί της Κρήτης για να τον σώσει από τον πατέρα του Κρόνο, ο οποίος καταβρόχθισε τα παιδιά του για να τα αποτρέψει. από την ανάληψη του θρόνου του.

Μια μέρα, ενώ ο μικρός Δίας έπαιζε με την Αμάλθεια, της έσπασε κατά λάθος το κέρατο. Χρησιμοποίησε τις θεϊκές του δυνάμεις για να μην αναστατώσει την κατσίκα και έκανε το κέρατό της να ξεχειλίζει πάντα από αγαθά σε αφθονία.

Εικόνα

Επικοινωνία:

Κεντρικά γραφεία

Κεφαλόβρυσων Αιτωλικό, 30400, Ελλάδα

Καλέστε μας

Τηλέφωνο: (+30) 26 320 22 516

Φαξ : (+30) 26 320 22 983

Email: info@amalthia.com.gr

Πηγή: amalthia-com-gr

i-Ellada

Related post