Ελληνικές επιχειρήσεις: APIVITA AEBE

 Ελληνικές επιχειρήσεις: APIVITA AEBE

Γεννημένη στην Αθήνα το 1979 από δυο φαρμακοποιούς, η APIVITA (που σημαίνει «η ζωή της μέλισσας»), προσφέρει αποτελεσματικά φυσικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Οι συνθέσεις μας συνδυάζουν τη δύναμη της Ελληνικής φύσης με εμβληματικά συστατικά που προέρχονται από υψηλής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα και φαρμακευτικά φυτά, και ενισχύονται με «πράσινη» κοσμετολογία αιχμής.

ΟΙ 4 ΠΥΛΩΝΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΜΑΣ

  • ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ τις αποδεδειγμένα προστατευτικές, επουλωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες των αγνών μελισσοκομικών προϊόντων.
  • ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ την αστείρευτη ανθεκτικότητα της μοναδικής Ελληνικής βιοποικιλότητας.
  • ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΟΎΜΕ την τέχνη των ανιχνεύσιμων, αειφόρων και καθαρών συνθέσεων.
  • ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ αποτελεσματικά, φυσικά προϊόντα ομορφιάς στον κόσμο.

Εμπνευσμένη από την αέναη σχέση των μελισσών και της Ελληνικής φύσης, η APIVITA βάζει το πάθος και την αφοσίωσή της για το περιβάλλον μπροστά από κάθε τι που κάνει. Όπως ακριβώς και το μελίσσι, η εταιρεία μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που ποτέ δεν σταματάει να δημιουργεί και να μοιράζει αξία:

αξία για το περιβάλλον, αξία για την κοινωνία και αξία για την οικονομία.

Αυτή η αξία μετουσιώνεται στα προϊόντα, τα οποία αναπτύσσονται μέσα από μια φιλοσοφία αειφορίας και ευθύνης με απώτερο σκοπό την επίτευξη της ομορφιάς που σέβεται τη φύση και τον άνθρωπο: την ομορφιά του νου, την ομορφιά της ψυχής και την ομορφιά της καρδιάς. Σας προσκαλούμε να διαδώσετε αυτή την ομορφιά σε όλο τον κόσμο

Επικοινωνία:

APIVITA AEBE
ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου,
19003 Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Ελλάδα
Τηλ: +30 210 2856350
Fax: +30 210 2843580
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 000772801000

Πηγή: apivita.com

i-Ellada

Related post