Ελληνικές επιχειρήσεις: ΕΨΑ Α.Ε.

 Ελληνικές επιχειρήσεις: ΕΨΑ Α.Ε.

Η ΕΨΑ από το 1924 συνεχίζει αδιάκοπα και με μεγάλη επιτυχία την πορεία της στην Ελληνική αγορά. Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου που βρίσκονται στην Αγριά, ένα παραθαλάσσιο γραφικό χωριουδάκι του Πηλίου, περιλαμβάνουν το χώρο παραγωγής, τις αποθήκες και τα γραφεία και καταλαμβάνουν έκταση 24 στρεμμάτων.

Το εργοστάσιο αποτελεί πραγματικό στολίδι της περιοχής μιας και πρόκειται για ένα παραδοσιακό κτίριο που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη την Πηλιορείτικη Αρχιτεκτονική. Ωστόσο, η παράδοση αφορά μόνο στη γεύση και στην αρχιτεκτονική, αφού εσωτερικά το εργοστάσιο έχει εκσυγχρονιστεί και διαθέτει πια δυο γραμμές παραγωγής, μια για τις γυάλινες και τις πλαστικές φιάλες ΡΕΤ και μια για τα κουτιά αλουμινίου.

Η ΕΨΑ είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση. Η πορεία των 97 ετών έντονης παρουσίας κυρίως στη Μαγνησία, «έδεσε» το προϊόν με την περιοχή. Ήταν γνωστή ως ένα τοπικό προϊόν, το οποίο το έφερναν στην Αθήνα σαν δώρο στους γνωστούς τους οι επισκέπτες του Πηλίου.

Η διαφήμιση από στόμα σε στόμα ενίσχυσε το μύθο της ΕΨΑ. Η μυστική συνταγή του Γερμανού Χημικού Μηχανικού Otto που δημιούργησε τη Λεμονάδα είναι ακόμα ικανή να ηδονήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Η ΕΨΑ άλλαξε στην Ελλάδα τον τρόπο που σερβίρεται το αναψυκτικό. Ενώ παλιότερα η πορτοκαλάδα σερβίρονταν στο ποτήρι, σήμερα το ποτήρι είναι άδειο και συνοδεύεται από το μισάνοιχτο μπουκάλι της ΕΨΑ.

Η ΕΨΑ εξαντλείται από τα ράφια στα σούπερ μάρκετ και υπάρχει σε αρκετά σημεία πώλησης υψηλού πρεστίζ. Δημιουργούνται συνεχώς νέα σημεία πώλησης και συνεχίζουμε.

Η ΕΨΑ είναι η εταιρεία που έχει αποδείξει στα 97 χρόνια της ζωής της, ότι παράγει ελληνικά αναψυκτικά, κρατώντας ψηλά και σταθερά την ποιότητα και τη γεύση τους.

Η επιχείρηση που έγινε ταυτόσημη με το προϊόν της, το οποίο το έφερναν στην Αθήνα σαν δώρο στους γνωστούς τους οι επισκέπτες του Πηλίου, φορτώνοντας κασάκια μαζί με τις αποσκευές τους στο αυτοκίνητό τους, εξακολουθεί να είναι μία παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση, «χτισμένη» πάνω στα γερά θεμέλια του μύθου της μυστικής συνταγής του Γερμανού χημικού μηχανικού Otto της υψηλής ποιότητας και της καινοτομίας.

Επικοινωνία:

ΕΨΑ Α.Ε.
Βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών,
Αγριά, Βόλος 37300, Μαγνησία, Ελλάδα

Τηλέφωνο: 24280 91901
Fax: 24280 91900
E-mail: info@epsa.gr

Πηγή:https: epsa.gr

i-Ellada

Related post