Ελληνικές επιχειρήσεις: JUMBO

 Ελληνικές επιχειρήσεις: JUMBO

Το 1986, «γεννιέται» στην Αθήνα ένα νέο κατάστημα παιχνιδιών. Λέγεται JUMBO και είναι φτιαγμένο από χαρά, διασκέδαση κι ανεμελιά! Με βασικό όχημα την αγάπη για παιχνίδι και την ανάγκη για δημιουργικότητα, κερδίζει αμέσως την αναγνώριση του κόσμου.

Σήμερα, 33 χρόνια μετά, παραμένουμε Νο1 στις καρδιές μικρών αλλά και μεγάλων, τόσο για την προσφορά μας στο παιχνίδι, όσο και για τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές μας! Παιχνίδια σε τεράστια ποικιλία, για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, επώνυμες μάρκες αλλά και εισαγωγής, βρεφικά είδη, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου αλλά και εποχιακά, διακοσμητικά και διάφορα είδη σπιτιού για τα «μεγάλα παιδιά», είναι λίγοι μόνο από τους θησαυρούς που θα βρείτε στα JUMBO. Τα JUMBO συνιστούν πλέον τα μεγαλύτερα καταστήματα παιχνιδιών στη χώρα μας, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, με 80 καταστήματα: 52 στην Ελλάδα, 5 στην Κύπρο, 9 στη Βουλγαρία και 14 στη Ρουμανία καθώς και 6.644 περίπου εργαζομένους ενώ διαθέτει και Ηλεκτρονικό Κατάστημα E-JUMBO. Επίσης, η εταιρεία έχει συνάψει συμβάσεις εμπορικής συνεργασίας με εταιρείες που διατηρούν καταστήματα που φέρουν το σήμα της JUMBO σε 6 χώρες (Αλβανία, Κόσσοβο, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία και Μαυροβούνιο). Η διοίκηση της εταιρείας είναι σε συνεχή αναζήτηση ευκαιριών για την επέκτασή της  (αυτόνομα) σε γειτονικές χώρες.

Βασική μας επιδίωξη συνεχίζει να αποτελεί η διατήρηση και η περαιτέρω ισχυροποίηση της ηγετικής θέσης των JUMBO, καθώς επίσης και η ενίσχυσή του ομίλου στον τομέα λιανικής πώλησης παιχνιδιών, ειδών βρεφικής ανάπτυξης, ειδών δώρων, ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου και λοιπών συναφών ειδών.

Σταθεροί στη φιλοσοφία μας, ως εταιρία JUMBO, έχουμε άμεση προτεραιότητα

– την επέκταση και τη βελτίωση του δικτύου διάθεσης,

– τον εμπλουτισμό της ποικιλίας των προϊόντων μας, σύμφωνα με τις διαρκώς εξελισσόμενες τάσεις της αγοράς

– την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας,

– τη διατήρηση των ανταγωνιστικών τιμών των προϊόντων μας

Πιστοί στο αρχικό μας όραμα, στα JUMBO συνεχίζουμε να είμαστε πλάι σας και να χαρίζουμε το χαμόγελο, ιδιαίτερα τώρα που το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ !

 

Επικοινωνία:

Κύπρου 9 & Ύδρας,

Αθήνα, Μοσχάτο

TK: 183 46

Τηλ: (+30) 210 48 05 200

email: faq@e-jumbo.com

 

Πηγή: jumbo.gr

i-Ellada

Related post