Ελληνικές επιχειρήσεις: ΚΟΛΟΡΑ Α.Ε.

 Ελληνικές επιχειρήσεις: ΚΟΛΟΡΑ Α.Ε.

Με μακρά παράδοση στην επεξεργασία υφασμάτων.

Η ιστορία της ΚΟΛΟΡΑ ξεκινά σχεδόν έναν αιώνα πίσω.

Η εταιρία ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1926 με την εμπειρία που μετέφερε ο Αλέξανδρος Αποστολίδης από την Κωνσταντινούπολη, όπου είχε ξεκινήσει την ενασχόλησή του με την κλωστοϋφαντουργία.

Σήμερα η ΚΟΛΟΡΑ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με 120 άτομα προσωπικό και μοντέρνα φιλοσοφία διοίκησης.

Το όραμά μας ξεπερνά τα Ελληνικά σύνορα καθώς εξυπηρετούμε δεκάδες ξένους πελάτες.

Η ΚΟΛΟΡΑ παρακολουθεί και υιοθετεί όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία υφασμάτων.

Επενδύουμε στους ανθρώπους, την τεχνολογία και τις μακρόχρονες σχέσεις με τους πελάτες μας -και είμαστε αποφασισμένοι να αναπτυχθούμε περαιτέρω σ΄ αυτήν την κατεύθυνση.

Η ΚΟΛΟΡΑ έχει εμπειρία 90 ετών στην βαφή και το τύπωμα. Η εξειδίκευση της εταιρίας είναι ένας συνδυασμός σύγχρονων πρακτικών με παραδοσιακές μεθόδους και δοκιμασμένες τεχνικές οι οποίες έχουν εξελιχθεί με τα χρόνια υιοθετώντας τα σημερινά τεχνολογικά πρότυπα.

Όλοι, εργαζόμενοι και στελέχη, επιμορφώνονται συνεχώς σε τρόπο ώστε να είναι πάντοτε έμπειροι σε κάθε νέα τάση σε βαφή και φινίρισμα.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του πελάτη και την ποσότητα της παραγωγής, διαπιστώνουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κάθε πελάτη κι εργαζόμαστε σκληρά για να ικανοποιήσουμε —ακόμα και να ξεπεράσουμε— τις προσδοκίες του.

Οι ομάδες των ειδικών μας μπορούν να χειρισθούν όλα τα στάδια από την παραγγελιοληψία, την παραγωγή μέχρι και την παράδοση του τελικού προϊόντος. Είμαστε ο έμπιστος συνεργάτης που θα διεκπεραιώσει τον δειγματισμό για τη δημιουργία της collection σας σύμφωνα με τα κριτήριά σας ή τα απαιτητικά πρότυπα των πελατών σας.

Η ΚΟΛΟΡΑ είναι ένας διεθνής προμηθευτής.

Οι πελάτες μας δραστηριοποιούνται στις πιο απαιτητικές διεθνείς αγορές. Εμείς παρακολουθούμε συστηματικά τις απαιτήσεις των πελατών και ανταποκρινόμαστε ταχύτατα, ώστε να ικανοποιούμε όλα τα ποιοτικά κριτήρια και -πάνω από όλα- να παραδίδουμε τις παραγγελίες στην ώρα τους.

Εικόνα επαφής

Επικοινωνία:

ΚΟΛΟΡΑ Α.Ε.

Τ.Θ. 60590
Θεσσαλονίκη
Θέρμη
57001
T: 2310 489.800
F: 2310 461.063
Πηγή: colora.gr

i-Ellada

Related post