Ελληνικές επιχειρήσεις: Oliveway

 Ελληνικές επιχειρήσεις: Oliveway

Η Oliveway είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών με πάθος την εκμετάλλευση των πολύτιμων θησαυρών της φύσης για τη δημιουργία φυσικών, καινοτόμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας.

Η έμπνευσή μας είναι το πιο πολύτιμο δώρο της φύσης, το παγκόσμιο σύμβολο ειρήνης και αιώνιας δύναμης, η ελιά, που φέρνει χαρά, αρμονία και αγνότητα.

Η Ελλάδα είναι γνωστή για τον πλούτο και την ποικιλία της χλωρίδας της.
Περισσότερα από 6000 είδη και υποείδη μπορούν να βρεθούν εδώ. Πάνω από το 15% της Ελληνικής χλωρίδας είναι ενδημικό.

Η Oliveway επενδύει τη γνώση της στην ελληνική χλωρίδα και στην μοναδική ποιότητα των αρχαίων και παραδοσιακών μεθόδων του Ιπποκράτη, στην σύγχρονη έρευνα.

Η εταιρεία μας:

Δημιουργούμε και αναπτύσσουμε προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας που προάγουν έναν αρμονικό τρόπο ζωής, βασισμένα στην ελληνική φύση με την πλούσια βιοποικιλότητά της και το δέντρο ελιάς με τα υψηλής βιολογικής αξίας παράγωγά του.

Η έμπνευσή μας από το ξεκίνημα της Oliveway μέχρι σήμερα είναι ο πολύτιμος θησαυρός της Ελληνικής φύσης, το δέντρο ελιάς και τα παράγωγά του, που από την αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιήθηκαν σε καλλυντικά, περιορισμένα στη χρήση ολίγων και εκλεκτών.

Από το 2004 έως και σήμερα, η εταιρεία έχει αναπτύξει περισσότερες από πεντακόσιες συνταγές, που περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, από 25 βιολογικά πιστοποιημένα φυτά.

Επικοινωνία:

Διεύθυνση

Oliveway ΑΒΕΕ
Αρχιμήδους 96, ΒΙ.ΠΕ.
Κορωπίου, Τ.Θ. 241, ΤΚ 19400

Πηγή: oliveway.com

i-Ellada

Related post