Ελληνικές επιχειρήσεις : Παπαστράτος ΑΒΕΣ

 Ελληνικές επιχειρήσεις  : Παπαστράτος ΑΒΕΣ

Καλωσορίσατε στην Παπαστράτος, τη μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα, θυγατρική της Philip Morris International Inc (PMI).

Από το 1931 μέχρι και σήμερα, η εταιρία μας ηγείται της ελληνικής αγοράς των καπνικών προϊόντων έχοντας ως εφόδια τους ταλαντούχους ανθρώπους της, τα εξαιρετικά διεθνή και εγχώρια σήματά της, όπως το Marlboro και τον ιστορικό ΑΣΣΟ, τη μοναδική εταιρική κουλτούρα της, την υψηλή τεχνογνωσία και διεθνή εμπειρία της PMI και τη μακρά ιστορία της.

Με την υλοποίηση ενός επενδυτικού προγράμματος άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ από το 2003, μεταξύ άλλων, σε υποδομές στο εργοστάσιο της εταιρίας μας στον Ασπρόπυργο, στους ανθρώπους και τα σήματά μας, αλλά και σε σημαντικές ενέργειες για την ανακούφιση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου τσιγάρων, η εταιρία μας διασφαλίζει δυναμική επιχειρηματική ανάπτυξη, ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της και περαιτέρω ευκαιρίες εξέλιξης για τους εργαζομένους της.

Η τελευταία νέα επένδυση 300 εκατομμυρίων ευρώ ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2017. Η Παπαστράτος μετατρέπει το εργοστάσιό της σε μονάδα παραγωγής των ράβδων καπνού για το IQOSκαι θα δημιουργήσει 400 νέες θέσεις εργασίας για την παραγωγή του IQOS, οι οποίες θα προστεθούν στις περισσότερες από 250 θέσεις που δημιούργησε για την προώθηση και κυκλοφορία του IQOS στην ελληνική αγορά.

Με μια ιστορία άνω των 85 χρόνων στην ελληνική αγορά, η Παπαστράτος συνεχίζει να είναι δυναμικά παρούσα στηρίζοντας παράλληλα την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Το 2016 αναδείχθηκε στην #1 Πιο Αξιοθαύμαστη Εταιρία στην Ελλάδα ανεξαρτήτως κλάδου από το περιοδικό Fortune και το 2017 ως η #1 Πιο Αξιοθαύμαστη Βιομηχανία στην Ελλάδα.

Φροντίδα για τους ανθρώπους μας:

Καθοριστικός παράγοντας για την επιχειρηματική μας επιτυχία είναι οι άνθρωποί μας. Με συνεχείς επενδύσεις στην επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων μας, στην ανάδειξη ταλέντων και στην αναζήτηση ικανών επαγγελματιών, αναλόγως των αναγκών της εταιρίας, και προσφέροντας δυναμικά προγράμματα ανάπτυξης καριέρας, ανταγωνιστικούς μισθούς και παροχές, διεθνή σταδιοδρομία και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, η Παπαστράτος έχει επανειλημμένα αναγνωριστεί ως εξαιρετικός χώρος εργασίας από το Great Place to Work®Institute Hellas (2012-2014 και 2016) και ως Κορυφαίος Εργοδότης από το Top Employer Institute (2015-2017), ενώ έχει λάβει δύο χρυσά βραβεία για προγράμματα ανάπτυξης εργαζομένων από τον θεσμό HR Awards.

Όπως τους ανθρώπους μας, έτσι και την κοινωνία:

Με τον ίδιο τρόπο που νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους μας, νοιαζόμαστε για την κοινωνία και τη χώρα. Με ένα πολυσχιδές πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, για το οποίο έχουμε δαπανήσει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ την περίοδο 2009 – 2017, προσπαθούμε να ανακουφίσουμε τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε προγράμματα σε συνεργασία με διάφορες ΜΚΟ όπως η Αποστολή, η PRAKSIS, ο ΔΕΣΜΟΣ και η Σχεδία.

Επικοινωνία:

    • Παπαστράτος ΑΒΕΣ
    • Ήμερος Τόπος, Θέση Κορορέμι
    • Ασπρόπυργος, ΤΚ 193 00
  • Ελλάδα

Media Contact

Πηγή: pmi.com

Φωτογραφία: naftemporiki.gr

i-Ellada

Related post