Ελληνικές επιχειρήσεις: ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ

 Ελληνικές επιχειρήσεις: ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ
Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ αποτελεί εδώ και 70 χρόνια τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παραγωγής και εμπορίας χαλιών (χειροποίητων και μηχανής) μοκετών, κουβερτών, φλοκάτης και άλλων προϊόντων που αφορούν στο δάπεδο και τη διακόσμηση του σπιτιού.
Η Βιοκαρπέτ είναι η μεγαλύτερη παραγωγός εταιρία της παραδοσιακής φλοκάτης για παραπάνω από 70 χρόνια. Σήμερα αυτό το παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο “shaggy type” χαλί, η Βιοκαρπέτ το καθιέρωσε με μεγάλη επιτυχία στην παγκόσμια αγορά.
Στο χώρο των χειροποίητων αλλά και των χαλιών μηχανής η Βιοκαρπέτ οδηγεί τις εξελίξεις εδώ και πολλές δεκαετίες. Η αγάπη της για την παράδοση την καθιστά το μεγαλύτερο εισαγωγέα χαλιών στην Ελλάδα από χώρες της Ανατολής, όπως η Περσία, το Αφγανιστάν και η Ινδία. Τα στελέχη της ταξιδεύουν σε χώρες της ανατολής, σε ένα γοητευτικό οδοιπορικό αναζήτησης των πιο ξεχωριστών χειροποίητων χαλιών.
Τα τελευταία χρόνια έχει εξασφαλίσει επώνυμες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού. Συγκεκριμένα συνεργάζεται με την εταιρία Disney για την παραγωγή αποκλειστικών σχεδίων για παιδικά χαλιά, μοκέτες και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τα χαλιά του οίκου Pierre Cardin.
Eπίσης, η Βιοκαρπέτ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του Ισπανικού οίκου ΚΑ International, που διαθέτει προϊόντα όπως υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, ριχτάρια, ψάθες, διακοσμητικά και έπιπλα.
Έχοντας πλέον μια ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων κλωστοϋφαντουργίας, η εταιρία δραστηριοποιείται και στον χώρο των δαπέδων με την εμπορία ξύλινων πατωμάτων (εσωτερικού & εξωτερικού χώρου) και στον τομέα του οικιακού ιματισμού με τα προϊόντα της Biokarpet Home και της Naf-Naf, που είναι λευκά είδη, υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες και ταπετσαρίες.
Επίσης η Βιοκαρπέτ δραστηριοποιείται στο τομέα επαγγελματικής χρήσης ως Biokarpet Contract. Η 70χρονη εμπειρία της, η τεχνογνωσία, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων, επιπλέον το μεράκι και η γνώση των ανθρώπων της, δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε Εκκλησίες, Ξενοδοχεία, Casino, Συνεδριακά Κέντρα, Τράπεζες Γραφεία, Πλοία, Εστιατόρια κ.λ.π..
Στόχος της εταιρίας είναι η εξάπλωση των δραστηριοτήτων σε περισσότερες χώρες καθιστώντας τα επώνυμα προϊόντα ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ακόμα πιο αναγνωρίσιμα στις διεθνείς αγορές.
Σήμερα το δίκτυο καταστημάτων της Βιοκαρπέτ είναι από τα ισχυρότερα του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς ήδη υπάρχουν σε λειτουργία 51 καταστήματα από τα οποία τα 41 λειτουργούν στον Ελλαδικό χώρο και τα υπόλοιπα 10 καταστήματα στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, υπάρχουν 4 καταστήματα στη Ρουμανία, 3 στη Βουλγαρία, 1 στη Κύπρο, 1 στη Πολωνία και 1 στην Αλβανία
Επικοινωνία:

Ομιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ

5ο χλμ Π.Ε.Ο. Λαρίσης – Αθηνών, ΤΚ 415 00
Tαχ. Θυρίδα 1129, ΤΚ 411 10,
Λάρισα
Ωράριο εξυπηρέτησης :
ΔΕΥ – ΠΑΡ: 8.30 – 16.30

+30 2410 688688

+30 2410 688510

+30 2410 688704, +30 2410 688593

Πηγή: biokarpet.gr

i-Ellada

Related post