Ελληνικές επιχειρήσεις: Βιολογικό Χωριό

 Ελληνικές επιχειρήσεις: Βιολογικό Χωριό

Το Βιολογικό Χωριό δραστηριοποιείται στο χώρο των βιολογικών προϊόντων από το 2008 και έως σήμερα είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων σε όλη την Αττική, με 22 καταστήματα. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία σε βιολογικά τρόφιμα, προϊόντα ειδικής διατροφής, προσωπικής περιποίησης, βρεφικά και παιδικά, συμπληρώματα διατροφής αλλά και σε είδη οικιακής χρήσης.

Όραμά μας είναι να αποτελούμε την πρώτη επιλογή του καταναλωτή στη σύγχρονη υγιεινή διατροφή.

Στα ράφια των καταστημάτων μας & στο e-shop βρίσκονται καθημερινά vegan, vegetarian, gluten free, lactose free, sugar free, plant based, παιδικά προϊόντα, προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης, αλλά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ready to eat, είδη προσωπικής υγιεινής, συμπληρώματα διατροφής και οικολογικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Αποστολή μας αποτελεί η προσφορά και διάθεση βιολογικών προϊόντων άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και η συνεχής ενίσχυση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό μια ολιστική εμπειρία στον τομέα της σωστής διατροφής, της διαβίωσης και του well being. Με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα των προϊόντων, το εξειδικευμένο & επιστημονικά καταρτισμένο τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρίας μας διασφαλίζει, μέσω συνεχών ελέγχων, την ποιοτική εγκυρότητα του κάθε προϊοντικού κωδικού.

Η υποστήριξη της υγείας όλων των ανθρώπων αλλά και η διατήρηση της φυσικής ισορροπίας του πλανήτη μας, αποτελεί βασική αξία για τον όμιλό μας. Πρώτιστο μέλημα του Βιολογικού Χωριού είναι να παρακολουθεί τις νέες τάσεις και να ανοίγει συνεχώς νέους δρόμους στη σύγχρονη διατροφή, με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Παράλληλα προάγει την ομαδική εργασία και την κοινή πορεία, δημιουργώντας μία αναπτυσσόμενη εταιρεία και διατηρώντας το οικογενειακό κλίμα. Φυσικά, λειτουργεί πάντα με γνώμονα τον σεβασμό και την στήριξη του φυσικού περιβάλλοντος. Κίνητρο μας είναι η αειφόρος ανάπτυξη και ο σεβασμός, τόσο στον πελάτη μας, όσο και στους συνεργάτες μας.

Επικοινωνία:

Τηλ. Κέντρο

Πηγή: biologikoxorio.gr

i-Ellada

Related post