Ελληνικές επιχειρήσεις: ΚΥΚΝΟΣ Ελληνική Εταιρία Κονσερβών Α.Ε

 Ελληνικές επιχειρήσεις: ΚΥΚΝΟΣ Ελληνική Εταιρία Κονσερβών Α.Ε

Η ιστορία μας ξεκινά πριν από έναν αιώνα στο Ναύπλιο σε ένα μικρό συσκευαστήριο λαχανικών και τοματοπολτού. Η συναρπαστική πορεία προς την κορυφή, είναι μια ιστορία φροντίδας και αγάπης που μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά.

Συντάσσεται το καταστατικό της «Ελληνικής Εταιρίας Κονσερβών» στο Ναύπλιο. Ιδρυτές και μέλη του πρώτου συμβουλίου είναι οι Αθανάσιος Β. Παπαντωνίου έμπορος, Μιχαήλ Δ. Μανουσάκης διδάκτωρ των φυσικών επιστημών, Ιωάννης Γ.Δάρμος έμπορος, Βασίλειος Αθαν. Παπαντωνίου έμπορος και Κωνσταντίνος Δ. Μανουσάκης, κτηματίας. Αρχικά η παραγωγή γίνεται σ’ ένα μικρό συσκευαστήριο λαχανικών και τοματοπολτού στην Ασίνη Αργολίδας.

100 χρόνια μπροστά

Ένας ολόκληρος αιώνας πέρασε απ’ τη στιγμή που η πρώτη κονσέρβα KYKNOS έκανε την εμφάνισή της στα ελληνικά νοικοκυριά. Από τότε μέχρι σήμερα, άλλαξαν πολλά. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών όμως στο όνομα KYKNOS παρέμειναν σταθερές κι αναλλοίωτες στο χρόνο.

Η παραγωγή ασφαλών προϊόντων υψηλής ποιότητας, η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, η αίσθηση εταιρικής ευθύνης και η καινοτομία, είναι μερικές μόνο απ’ αυτές.

Εξελίσσοντας την τέχνη της κονσερβοποίησης στην υψηλότερή της μορφή, δίνουμε διάρκεια ζωής στην απόλαυση των θησαυρών της ελληνικής γης.

Στο πρότυπο εργοστάσιό μας στο Ν. Ηλείας, παράγουμε προϊόντα σύμφωνα με τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα ποιότητας, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της παραγωγής από το «χωράφι μέχρι το ράφι» όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Βιομηχανική γραμμή παραγωγής τροφίμων σε κονσέρβες.

Μόνο η καλύτερη πρώτη ύλη έχει θέση μέσα σε μια κονσέρβα KYKNOS.

Μέσα από ένα πιστοποιημένο πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης γεωργίας με αυστηρές προδιαγραφές, εξασφαλίζουμε την τήρηση της υπόσχεσης αυτής. Χάρη σε αυτή μας τη δέσμευση, η Ελληνική Εταιρία Κονσερβών KYKNOS, απολαμβάνει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και διεθνή παρουσία με  εξαγωγική δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Κονσέρβες με τοματάκια δίπλα σε ζυμαρικά.

Τα προϊόντα KYKNOS είναι τοποθετημένα σχεδόν σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης τροφίμων σε όλη τη χώρα και αποτελούν την πρώτη επιλογή χιλιάδων νοικοκυριών σε όλο τον κόσμο.

Επικοινωνία: ΚΥΚΝΟΣ Ελληνική Εταιρία Κονσερβών Α.Ε., Ναύπλιο
T: 210 5225671 F: 2105249753 E: info@kyknoscanning.com

Πηγή: kyknoscanning.com

i-Ellada

Related post