Εταιρείες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στην Ελλάδα : Αccenture

 Εταιρείες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στην Ελλάδα : Αccenture

Κυριάκος Σαμπατακάκης- Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

H Accenture και το 2020 αποτέλεσε τον «δίαυλο» των μεγάλων αλλαγών που φέρνει η τεχνολογία στις επιχειρήσεις, καθώς συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στον ψηφιακό μετασχηματισμό όλων των κλάδων και οικονομιών.

Όπως δηλώνει ο Κυριάκος Σαμπατακάκης στη συνέντευξή του στο Fortune, «η εταιρεία πρωτοπορεί σε επίπεδο ολιστικής (360°) αξίας, βοηθώντας τους πελάτες να μετασχηματίσουν και να επανεφεύρουν τις επιχειρήσεις τους, να ενισχύσουν τις δεξιότητες των εργαζομένων τους και να καταστούν περισσότερο βιώσιμες».

Η Accenture προχώρησε την περασμένη χρονιά στην εκπόνηση μελετών που αφορούν τη χώρα μας, με στόχο να αναδείξει πώς οι παγκόσμιες τάσεις αντανακλούν στην ελληνική πραγματικότητα, ενώ η πανδημία είχε θετική επίδραση στα αποτελέσματά της, καθώς κλήθηκε από την πρώτη κιόλας μέρα να υποστηρίξει με ταχύτητα τους πελάτες της σε έργα μεγάλης στρατηγικής σημασίας και κλίμακας.

Σε παγκόσμιο επίπεδο η Accenture ανακοίνωσε την πρωτοβουλία Cloud First, που συνοδεύεται από επενδύσεις ύψους 3 δισ. ευρώ, ενώ στην Ελλάδα η πολυεθνική έχει επενδύσει σε ένα καίριο κομμάτι για την ψηφιακή οικονομία, που αφορά τα δεδομένα μέσω του πρώτου διεθνούς κέντρου αριστείας στο Applied Intelligence, το οποίο εξυπηρετεί πελάτες από όλον τον κόσμο. Tέλος, μέσω του προγράμματος «Get Trained. Get Hired!», το οποίο δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και υιοθετήθηκε από την Accenture και σε άλλες χώρες, αρκετοί άνεργοι πτυχιούχοι κατάφεραν να εκπαιδευτούν και βρουν μια θέση εργασίας στον πολυεθνικό κολοσσό.

Πηγή: fortunegreece.com

i-Ellada

Related post