Εταιρείες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στην Ελλάδα : COCA COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ

 Εταιρείες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στην Ελλάδα : COCA COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ

Με 51 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ως μία από τις δέκα μεγαλύτερες βιομηχανικές επιχειρήσεις της χώρας μας, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του ομίλου Coca-Cola HBC, δημιουργεί αξία η οποία μένει στη χώρα παράγοντας και διανέμοντας ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου, με προϊόντα που εξάγονται σε 11 χώρες.

Απασχολώντας περισσότερους από 1.500 εργαζομένους στην Ελλάδα και με συνεχείς επενδύσεις άνω των 20 εκατ. ευρώ κατά μέσο όρο τον χρόνο, η Coca-Cola Τρία Έψιλον διευρύνει συνεχώς το κοινωνικοοικονομικό της αποτύπωμα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην απασχόληση και την εθνική οικονομία.

Σε αυτή την επενδυτική δραστηριότητα αξίζει να προσμετρηθούν και οι επενδύσεις του Ομίλου Coca-Cola HBC, που υπερβαίνουν τα 57 εκατ. ευρώ την τελευταία πενταετία. Μάλιστα, μέσα στο 2020, παρά την πανδημία, ο Όμιλος Coca-Cola HBC ανακοίνωσε ακόμη μια επένδυση στη χώρα μας, και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, για τη δημιουργία ενός νέου τμήματος που θα λειτουργήσει ως κέντρο επιχειρησιακών λύσεων για πολλαπλές χώρες δραστηριοποίησής του Ομίλου, προσβλέποντας σε περισσότερες από 50 νέες θέσεις εργασίας.

Εν μέσω πανδημίας, κλήθηκε να παίξει ηγετικό ρόλο στην υποστήριξη όλου της του οικοσυστήματος, επιδιώκοντας να είναι μέρος της λύσης αλλά και της επόμενης ημέρας. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον έθεσε ως προτεραιότητα την υποστήριξη των εργαζομένων της, του κλάδου, της αγοράς και της κοινωνίας, με ουσιαστικές πρωτοβουλίες. Ταυτόχρονα στάθηκε δίπλα στον κλάδο HoReCa, αναλαμβάνοντας δυναμικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη των εργαζόμενων και των επιχειρήσεων. Πρόσφατα ανακοίνωσε μαζί με τη Frigoglass τη δωρεά 351 ψυγείων προς το υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση της δυνατότητας αποθήκευσης υλικού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, ενώ σταθερά στηρίζει με δωρεές προϊόντων τους ιατρούς και τους νοσηλευτές σε Νοσοκομεία  Αναφοράς σε όλη τη χώρα.

Η στρατηγική ανάπτυξης τόσο της Coca-Cola Τρία Έψιλον όσο και του ομίλου Coca-Cola HBC αναδεικνύεται και από σημαντικές διακρίσεις, με ενδεικτική την κατάταξη στην κορυφή των πιο βιώσιμων εταιρειών ποτών στην Ευρώπη και στη 2η θέση στις πιο βιώσιμες εταιρείες παγκοσμίως, σύμφωνα με τους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones (DJSI), την κατάταξη «A List» από τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό CDP, αλλά και την ανάδειξη της  Τρία Έψιλον ως Κορυφαίου Εργοδότη στην Ελλάδα για 2η χρονιά από το Top Employers Institute.

Πηγή: fortunegreece.com

i-Ellada

Related post