Εταιρείες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στην Ελλάδα: NN HELLAS

 Εταιρείες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στην Ελλάδα: NN HELLAS

Μαριάννα Πολιτοπούλου- Πρόεδρος και ∆ιευθύνουσα Σύμβουλος 

Η NN Hellas αποτελεί τη µοναδική ασφαλιστική εταιρεία η οποία για τρίτη συνεχή χρονιά ανακηρύχθηκε «Κορυφαίος Εργοδότης» για το 2021 από το διεθνώς αναγνωρισµένο οργανισµό «Top Employers Institute», αναδεικνύοντας τη σηµασία που δίνει η εταιρεία στους ανθρώπους της.

«Σε µία απαιτητική εποχή λόγω της πανδηµίας, συνεχίζουµε να είµαστε δίπλα στους εργαζοµένους µας και να φροντίζουµε όσα έχουν πραγµατικά σηµασία για εκείνους. Άλλωστε, οι άνθρωποί µας βρίσκονται πάντα στο κέντρο της προσοχής µας» τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή της για αυτήν τη διάκριση η Πρόεδρος και ∆ιευθύνουσα Σύµβουλος της εταιρείας, Μαριάννα Πολιτοπούλου.

Τη χρονιά που πέρασε η NN Hellas γιόρτασε τα 40 χρόνια παρουσίας και προσφοράς της στην Ελλάδα. Τα τελευταία 4 χρόνια µε την αλλαγή της διοικητικής οµάδας, τα οικονοµικά  αποτελέσµατα της εταιρείας παρουσίασαν σηµαντική βελτίωση.

Ήδη τον πρώτο χρόνο, το 2017, επιτεύχθηκε επαναφορά στην κερδοφορία, στη συνέχεια µέχρι το 2019, δηλαδή σε µόλις 3 χρόνια, βελτιώθηκε η κερδοφορία κατά περισσότερο από 30 εκ, ενώ συνεχίστηκε η ανοδική τάση και το 2020.

Επιπλέον, µόνο κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 ετών, έχει αποδώσει παροχές και αποζηµιώσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ στους ασφαλισµένους της. Ως ψήφο εµπιστοσύνης στην ΝΝ Ηellas για την πορεία της και τη συνεπή διοίκηση, ο Όµιλος NN υποστηρίζει την ελληνική θυγατρική του και, κατ’ επέκταση, την ελληνική οικονοµία, επενδύοντας σε αυτήν ακόµα και κατά τη διάρκεια της πανδηµίας COVID-19.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγµή της πανδηµίας, η ΝΝ Hellas στήριξε την καµπάνια «Μένουµε Σπίτι» και επιπλέον διέθεσε το ποσό των προγραµµατισµένων εορταστικών εκδηλώσεων για την άµεση στήριξη του συστήµατος Υγείας στην Ελλάδα. Έχοντας την κοινωνική προσφορά στις στρατηγικές της προτεραιότητες, ανέπτυξε σε συνεργασία µε το Junior Achievement Greece το καινοτόµο πρόγραµµα επαγγελµατικού προσανατολισµού “My Career”, µε στόχο να στηρίξει τη νεανική επιχειρηµατικότητα, την καινοτοµία και την ενίσχυση των εκπαιδευτικών ευκαιριών.

Το πρόγραµµα έχει υλοποιηθεί από το 2019 µέχρι σήµερα σε 341 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, υποστηρίζοντας περίπου 1900 µαθητές. Στόχος για την επόµενη χρονιά είναι να εφαρµοστεί σε επιπλέον 40 σχολεία, βοηθώντας έτσι περίπου 1000 µαθητές στην επιλογή της επαγγελµατικής τους πορείας. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της νέας γενιάς, συνεχίζεται και το 2021, για έβδοµη χρονιά και το πρόγραµµα ΝΝ Future Matters της NN Hellas και του Οµίλου NN, προσφέροντας υποτροφίες σε Έλληνες φοιτητές για να πραγµατοποιήσουν τις µεταπτυχιακές τους σπουδές σε πανεπιστήµια της Ολλανδίας.

Πηγή: fortunegreece.com

i-Ellada

Related post