Εταιρείες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στην Ελλάδα:TELEPERFORMANCE GREECE

 Εταιρείες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στην Ελλάδα:TELEPERFORMANCE GREECE

Η Teleperformance Greece αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα μας, με περισσότερους από 8.500 εργαζομένους, από 101 διαφορετικές εθνικότητες, σε εννέα διαφορετικές εγκαταστάσεις, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Teleperformance, αποτελεί το περιφερειακό διαχειριστικό κέντρο του Ομίλου για την περιοχή της Νότιας Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, διοικώντας τις αντίστοιχες θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου σε Αλβανία, Αίγυπτο, HAE, Ιταλία, Λίβανο, Ρουμανία και Τουρκία.

Από τα τέλη Φεβρουαρίου, η εταιρεία έθεσε ένα πλάνο μετάβασης σε συνθήκες τηλεργασίας και πλέον έχει καταφέρει το 95% του προσωπικού της να εργάζεται από το σπίτι και στις εγκαταστάσεις της να απασχολείται το ελάχιστο προσωπικό ασφαλείας, συνεχίζοντας έτσι να παρέχει τις υπηρεσίες της σε εικοσιτετράωρη βάση, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Επιπλέον, μόλις ξέσπασε η πανδημία, η Teleperformance Greece, αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα της ενημέρωσης της κοινωνίας στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, προσέφερε δωρεάν στις υγειονομικές αρχές της χώρας και στον κρατικό μηχανισμό, τις υψηλού επιπέδου πιστοποιημένες διεθνώς υπηρεσίες της, την μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία της, τον τελευταίας γενιάς υλικοτεχνικό εξοπλισμό και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της.

Η ανάπτυξη της εταιρείας, όπως φανερώνουν οι οικονομικές καταστάσεις, είναι άκρως εντυπωσιακή. Σύμφωνα με τον ισολογισμό για τη χρήση του 2019, ο κύκλος εργασιών της αυξήθηκε στα 275,9 εκατ. ευρώ, από 223,67 το 2018 και η καθαρή κερδοφορία της ήταν 35,87 εκατ. ευρώ.

Πηγή: fortunegreece.com

i-Ellada

Related post