Γεωργία Βαδαρλή

 Γεωργία Βαδαρλή

2015-01-30_1616

Γεωργία_Βαδαρλή_

Η Γεωργία Βαδαρλή γεννήθηκε το 1959 στη Νιγρίτα Σερρών. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1983. Προηγήθηκε κλινική άσκηση στα νοσοκομεία Kantonsspital Winterthur της Ζυρίχης (1981) και Klinikum Steglitz του Βερολίνου (1983).

 

Μετά την εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου, συνέχισε την εκπαίδευσή της για δύο χρόνια στη Γενική Χειρουργική στο Γεν.Νοσοκομείο Σερρών.

 

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στην Πλαστική Χειρουργική στο Γεν. Περιφ. Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» το1993, πραγματοποιώντας ένα τμήμα της ειδικότητας στα νοσοκομεία Mount Vernon Hospital, Northwood, Middlesex και   St.Andrews Hospital, Billericay της Αγγλίας.

 

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για λιγότερο επεμβατικές μεθόδους την οδήγησε το 2004 στη Γάνδη του Βελγίου για να εκπαιδευτεί  στο λίφτινγκ προσώπου με μικρές τομές  (MACS face lift) από τους εμπνευστές του πλαστικούς χειρουργούς Dr.Patrick Tonnard και  Dr.Alexis Verpaele, καθώς και στο λίφτινγκ προσώπου με νήματα του Dr.Wu Woffles.

 

Εργάζεται στη Θεσσαλονίκη εδώ και 18 χρόνια στον τομέα της αισθητικής χειρουργικής διατηρώντας ιατρείο και συνεργάζεται με την κλινική Αγιος Λουκάς στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

 

Το 2009 δημιούργησε ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής πλαστικής χειρουργικής με στόχο να συνδυάσει  τις νέες τεχνικές της πλαστικής  χειρουργικής και την προηγμένη τεχνολογία για φυσικά αποτελέσματα.

 

Η Γ. Βαδαρλή είναι παντρεμένη με τον καρδιοχειρουργό Κωνσταντίνο Μακρυγιαννάκη και είναι μητέρα δύο παιδιών.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Balkan Center Κτίριο Δ, Τ.Κ. 57001
Θέρμη – ΘεσσαλονίκηΤηλ. 2310 488.719
Fax 2310 474.365
Κιν. 6944 536,344E-mail: info@vadarli.gr
Πως μπορείτε να έρθετε στο BALKAN CENTER

 

Με ΙΧ / αυτοκίνητο: Το BALKAN CENTER βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη, επάνω από την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, απέναντι από το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και δίπλα στο NOESIS. Η είσοδος στο χώρο μας γίνεται από την έξοδο του COSMOS ή από την παλαιά οδό Χαριλάου – Θέρμης. Ακολουθήστε τις πινακίδες BALKAN CENTER ή   συμβουλευτείτε το χάρτη μας. Υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης και το parking μας επικοινωνεί  με το parking του NOESIS.

Με λεωφορείο: Με αφετηρία τον Τ.Σ Βούλγαρη (τέρμα γραμμής 31Βούλγαρη) επιβιβάζεστε σε ένα από τα λεωφορεία 36, 36Κ/Β/Ε/Ρ.

Στάση: Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και  ΜουσείοΤεχνολογίας.

Related post