Καλομοίρα: Έπεσα θύμα bullying

 Καλομοίρα: Έπεσα θύμα bullying

7B6918D19C5FEAADED0794BF551A43B6

Η τραυματική εμπειρία και το άγχος της ως μητέρα

Θύμα bullying έχει πέσει η Καλομοίρα και όπως αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή της αυτή είναι και η μεγαλύτερη φοβία για τα παιδιά της.

«Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί στο σχολείο ν’ αντιμετωπίσουν τέτοιο περιστατικό. Στο δημοτικό υπήρξα θύμα bullying και ξέρω πόσο επώδυνη και τραυματική εμπειρία είναι. Τα παιδιά είναι πολύ σκληρά σ’ αυτήν την ηλικία, γι’ αυτό και θέλω να είμαι δίπλα στα δικά μου και να τα προστατεύω, ώστε να μάθουν να μην το ανέχονται και να μην το κάνουν» λέει στο περιοδικό Hello.

Όσο για το λόγο που έπεσε θύμα bullying, η Καλομοίρα λέει: «Θυμάμαι ότι τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν, επειδή τραγουδούσα όλα την ώρα. Μάλιστα σε μια σχολική παράσταση, ενώ τραγουδούσα οι συμμαθητές μου γελούσαν, με αποτέλεσμα να νιώσω τόσο άσχημα που κατέβηκα κλαίγοντας από τη σκηνή και πήγα και κρύφτηκα στις τουαλέτες. Άλλη φορά θυμάμαι ότι είχα διοργανώσει ένα πάρτι για τα γενέθλια μου στο οποίο είχαν συνεννοηθεί οι συμμαθητές μου να μην εμφανιστεί κανένας, επειδή η οικογένεια μου ήταν μεσοαστική, όπως οι περισσότεροι ομογενείς», αποκαλύπτει στο περιοδικό.

 

Πηγη

Related post