Κέρκυρα : Εστιατόριο Γέφυρα του Κάϊζερ

 Κέρκυρα : Εστιατόριο Γέφυρα του Κάϊζερ

Γιατί το εστιατόριο Kaizer Bridge; Απλά γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις αναζητάς το εξαιρετικό περιβάλλον, σε μια ξύλινη προβλήτα, για ένα μοναδικά ρομαντικό δείπνο μέσα στη θάλασσα, μια ανεκτίμητη εμπειρία

Το παραθαλάσσιο εστιατόριο Kaiser Bridge βρίσκεται στον ομώνυμο οικισμό, 10 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας και 3 χλμ βόρεια από το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Μπενίτσες.

Σε μια μοναδική τοποθεσία του νησιού, όπου η αυτοκράτειρα Ελισάβετ είχε επιλέξει να χτίσει το εμβληματικό παλάτι Αχίλλειο.

Το πολύ ιδιαίτερο αυτού του εστιατορίου είναι η τοποθεσία του.

Εκτός από το κεντρικό κτίριο που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, ένα μέρος του «σαλονιού» του απλώνεται σε μια ξύλινη προβλήτα μέσα στη θάλασσα, επιτρέποντας μια μοναδική και ρομαντική γευστική εμπειρία! Έτσι, φυσικά η τιμή είναι λίγο υψηλή, αλλά αξίζει τον κόπο.

Η Ελληνική κουζίνα του είναι υψηλής ποιότητας με νόστιμα γεύματα και το προσωπικό είναι πραγματικά φιλικό και εξυπηρετικό.

Αν νομίζετε ότι είναι ακριβό για εσάς, σκεφτείτε το κόστος της διατήρησης ενός τέτοιου εστιατορίου και το πόσο ανεκτίμητη είναι η ρομαντική εμπειρία που προσφέρει.

Εστιατόριο Kaiser Bridge
Γέφυρα Κάϊζερ, Κέρκυρα 490 84
Υγεία και ασφάλεια: Απαιτείται κράτηση · Απαιτείται μάσκα · Το προσωπικό φοράει μάσκες · Το προσωπικό υποβάλλεται σε ελέγχους θερμοκρασίας · Απαιτείται το προσωπικό να απολυμαίνει τις επιφάνειες μεταξύ των επισκέψεων
Τηλ: 2661 072032
Πηγή: atcorfu.com

i-Ellada

Related post