Μάγδα Μεσημέρη-Διαιτολόγος

 Μάγδα Μεσημέρη-Διαιτολόγος

Μάγδα Μεσημέρη

Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Η Μάγδα Μεσημέρη είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος με Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διατροφή (Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών) στο οποίο έλαβε και υποτροφία ως αριστούχος. Έχει παρακολουθήσει πρακτικά σεμινάρια Personal & Group Training στο Τμήμα Επιστήμης της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Τρικάλων. Επίσης, είναι ενεργό μέλος της Εταιρίας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (ΕΜΠαΚΑΝ).

Έχει ολοκληρώσει την εξάμηνη πρακτική της άσκηση στο Διαβητολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, ως εκ τούτου γνωρίζει και αγαπάει να διαχειρίζεται περιστατικά όπως ο Σακχαρώδης διαβήτης (τύπου 1 & τύπου 2), ο προδιαβήτης καθώς και ο διαβήτης κύησης.

Έχει εργαστεί ως Diet Coach στο Health Club “Holmes Place” στην Αθήνα, ενώ παράλληλα δίδασκε ως εκπαιδεύτρια στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ των Αθηνών.

Το 2020 ανέπτυξε τις ικανότητές της στο Life Coaching μέσω εκπαιδευτικού σεμιναρίου του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έτσι, διαθέτει ένα ακόμα εργαλείο στην υποστήριξη περιστατικών που σχετίζονται με τη διαχείριση του σωματικού βάρους.

Συνδράμει εθελοντικά σε ομιλίες και εκπαιδευτικές δράσεις σχετικά με την υγιεινή διατροφή σε σχολεία και νηπιαγωγεία. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και ιστοσελίδες (“Η Κέρκυρα Σήμερα”, “Sindetiras.gr”), ενώ παράλληλα εργάζεται ως εξωτερική συνεργάτης του ΙΕΚ Κέρκυρας.

Το νέο της γραφείο βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Δενδρινού 6 (1ος όροφος) στο κέντρο της Κέρκυρας, προσφέροντας τις εξής υπηρεσίες:

  • Αξιολόγηση διατροφικής κατάστασης (Λιπομέτρηση, Περίμετροι σώματος, δερματοπτυχομέτρηση)
  • Σχεδιασμός διατροφής για φυσιολογικές καταστάσεις (παιδική ηλικία, εγκυμοσύνη, τρίτη ηλικία, εμμηνόπαυση)
  • Διατροφική διαπαιδαγώγηση
  • Σχεδιασμός πλάνου διατροφής για άτομα με παθολογικές καταστάσεις (Σακχαρώδης Διαβήτης,
  • Καρδιοπάθειες, Θυρεοειδοπάθειες)
  • Διατροφικό πλάνο για αθλητές – Αθλητική διατροφή

Διεύθυνση

ΛΗΨΗ ΟΔΗΓΙΩΝ

Ανδρέα Δενδρινού 6, 2η Πάροδος
Μητροπολίτου Μεθοδίου
Κέρκυρα 491 00
Ελλάδα

ΑΝΟΙΧΤΟ09:00 – 21:00

Related post