ΜΕΛΙΤΡΟΠΟΝ

 

 Σιροπιαστά γλυκά Ανατολής από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Μελίτροπον και τον κο Σταύρο. Γεύσεις που συγκλονίζουν, συνταγές που ξυπνούν γλυκές μνήμες.

σιροπιαστά γλύκα ανατολής

Σιροπιαστά Γλυκά Ανατολής

Το πρώτο ξεκίνημα στο γλυκό κόσμο της γεύσης γίνεται το 1990. Από τότε μέχρι σήμερα παραμένουμε σταθεροί στην ποιότητα και τις γεύσεις των γλυκών Ανατολής, με οδηγό τη γνώση συνταγών δοκιμασμένων στο πέρασμα των χρόνων, που ξυπνούν γλυκές μνήμες.

Σιροπιαστά γλυκά Ανατολής Εργαστήριο

Σιροπιαστά – Εργαστήριο

Στο εργαστήριό μας η διαδικασία παραγωγής των σιροπιαστών γλυκών Ανατολής γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, με όλο το μοντέρνο εξοπλισμό, ώστε να πληρούνται όλες οι προδιαγραφές υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας (ISO 22000:2005 HACCP).

Φρέσκα σιροπιαστά γλυκά Ανατολής

Φρέσκα σιροπιαστά

Ένας σύγχρονος στόλος αυτοκινήτων, καθημερινά, είναι στην διάθεση σας για να μεταφέρει, πάντα φρέσκα, σιροπιαστά με γεύσεις που συγκλονίζουν! Αυτός ο διαδικτυακός τόπος, θα σας ξεναγήσει στον γλυκό μας κόσμο! 

Στοιχεία επικοινωνίας

Το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής «Μελίτροπον» βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου 523, στο Νεό Ηράκλειο (Αττικής), σε μικρή απόσταση από την Αττική Οδό (έξοδος Ν. Ηράκλειο) και ελάχιστα μέτρα από τη διασταύρωση της Λεωφ. Ηρακλείου με την Λεωφ. Αμαρουσίου. Διεύθυνση: Λ. Ηρακλείου 523, Νέο Ηράκλειο Αττικής, Τ.Κ. 14122, Αθήνα Τηλ. Κέντρο. & Φαξ:210 2842387 & 210 2820048 Email:info@melitropon.gr

Related post