Μεταφορική Κρόντης Δ. & Υιοί

 Μεταφορική Κρόντης Δ. & Υιοί

Μεταφορική Εταιρεία Κρόντης Δ. & Υιοί | Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψωτικές Μετακομίσεις – Ανυψώσεις Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας “Μεταφορική Κρόντης Δ. & Υιοί” με έδρα  Θεοδώρου Γαζή 24 στη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείτε με επιτυχία στον κλάδο των μεταφορών και μετακομίσεων προς όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό εδώ και αρκετά χρόνια.

Διαθέτουμε σύγχρονα φορτηγά για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας στο χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες και αναλαμβάνουμε την αποθήκευση αλλά και διανομή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.
Η ασφάλεια των μεταφερόμενων εμπορευμάτων και η ταχύτητα διανομής αποτελούν προτεραιότητά μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Αναλαμβάνουμε επίσης και μετακομίσεις οικοσκευών, επαγγελματικών χώρων και δημοσίων υπηρεσιών με αμπαλάρισμα και εγγυημένη μεταφορά.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα της μετακόμισης μάς καθιστά σε θέση να αναλάβουμε με υπευθυνότητα οποιαδήποτε μετακόμιση, δίνοντας λύση σε όποια ιδιαιτερότητα συναντάμε.
Οι λογικές τιμές μας δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, γι’ αυτό και είμαστε πρώτοι στις επιλογές σας!
Στόχος της εταιρείας μας και του έμπειρου προσωπικού μας, είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε μεταφορές ευρείας κλίμακας και η αποτελεσματικότερη και ταχύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Μεταφορική Κρόντης Δ. & Υιοί

Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.  

Περιοχές που εξυπηρετούμε:
Μεταφορές – Μετακομίσεις: Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Περαία, Λάρισα, Βόλος, Κομοτηνή, Δράμα, Ορεστιάδα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Σέρρες , Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Τρίκαλα, Καρδίτσα κ.α.
Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μεταφορική Εταιρεία Κρόντης | Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψωτικές Μετακομίσεις – Ανυψώσεις ΘεσσαλονίκηΜεταφορές / Μετακομίσεις


Επικοινωνία

Τηλέφωνο:2310323024

Email:krontis@hotmail.gr

Διεύθυνση:Θεοδώρου Γαζή 24 & Άλκη Καμπανού,

Θεσσαλονίκη, Νομός Θεσσαλονίκης, 54250, 3ος όροφος

Related post