Σιδηροκαστρίτη Μαρία

 Σιδηροκαστρίτη Μαρία

Μαρία Ν. Σιδηροκαστρίτη – Ζαρκάδη

Κλινική διαιτολόγος – Διατροφολόγος
The Robert Gordon University of Aberdeen BSc (HONS), P.R.D.

Η Μαρία Σιδηροκαστρίτη είναι απόφοιτος του Robert Gordon University του Aberdeen όπου πραγματοποίησε επιτυχώς τις σπουδές της ως κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος. Κατά την διάρκεια των σπουδών της ασχολήθηκε με την διατροφική υποστήριξη σε υγιή άτομα και σε άτομα με παχυσαρκία, διαβήτη, καρδιαγγειακά, γαστρεντερικά προβλήματα και σε ασθενείς με καρκίνο. Ασκεί το επάγγελμα του διαιτολόγου-διατροφολόγου από το 2004, είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος και του Βρετανικού Συμβουλίου Επαγγελμάτων Υγείας.
Στο διαιτολογικό γραφείο της Μαρίας Σιδηροκαστρίτη μπορείτε να:

1. Μετρήσετε τον Βασικό σας Μεταβολικό Ρυθμό (ΒΜΡ) με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία μέσω της μέτρησης της κατανάλωσης οξυγόνου του σώματος σας.
2. Ελέγξετε πόσες είναι οι καύσεις του σώματος σας και πόσες θερμίδες χρειάζεστε καθημερινά και να μάθετε εάν έχετε αυξημένο ή χαμηλό μεταβολισμό που επηρεάζει το βάρος σας.
3. Μάθετε ποιό είναι το ιδανικό σας βάρος βασιζόμενο στην σύσταση του σώματός σας.
4. Μάθετε πόσο είναι το ποσοστό λίπους, το βάρος τις άλιπης και κυτταρικής σας μάζας εν συγκρίσει με τα φυσιολογικά επίπεδα για το σώμα σας.
5. Ελέγξετε εάν είστε αφυδατωμένος/η και εάν υπάρχει πιθανότητα κατακρατήσεων υγρών που δυσκολεύουν την απώλεια του βάρους σας.
6.Μετρήσετε το ποσοστό των αντιοξειδωτικών βιταμινών στο αίμα σας και να ενισχύσετε την άμυνα του οργανισμού σας με στόχο την καλύτερη υγεία αλλά και την αντιγήρανση.
7. Σχεδιάσετε μαζί με την κλινικό διαιτολόγο σας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στον τρόπο ζωής σας και να επιτεύξετε τους στόχους σας!
Αναλυτικότερα, στο διαιτολογικό γραφείο της Μαρίας Σιδηροκαστρίτη, μέσω του έλεγχου / ρύθμισης του μεταβολισμού, προσφέρεται:

• Ισορροπημένη διατροφή υγειών ατόμων
• Θεραπεία υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων
• Διατροφή για σακχαρώδη διαβήτη/Υπερλιπιδαιμίες
• Αθλητική διατροφή
• Διατροφή σε εγκυμοσύνη/θηλασμό
• Διατροφή σε κλινικές παθήσεις
• Διατροφή σε γαστρεντερικές παθήσεις
• Διατροφή για διαταραχές διατροφής (νευρική ανορεξία, νευρική βουλιμία)
• Διατροφή σε διακοπή καπνίσματος

   

 

 

Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι

Διεύθυνση ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΩΝ 5
Περιοχή 29100, Ζάκυνθος
Νομός Ζάκυνθος
Τηλέφωνο 26950 23332 ΚΙΝ. 6945587270
FAX 26950 23332

Related post