Υπηρεσίες Σκαφών Αναψυχής Ribco Center

 Υπηρεσίες Σκαφών Αναψυχής Ribco Center

Υπηρεσίες Σκαφών Αναψυχής
Ribco Center

 

Η 20ετής εμπλοκή μας στον χώρο κατασκευής φουσκωτών σκαφών και η 30ετής εμπειρία μας πάνω στην συντήρηση εξωλέμβιων, εγγυώνται την υποστήριξη της επένδυσής σας.

Ο Άγγελος Καραλής, εξουσιοδοτημένος μηχανικός & ιδιοκτήτης του συνεργείου, δραστηριοποιείται στο χώρο τoυ service εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY & MARINER ήδη από το 1983.

Μετά από 20ετή εμπειρία & πολύ μεράκι για τη θάλασσα άνοιξε το 2003 το εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής & συντήρησης “Ribco Center Service” στο Κορωπί.

 

 

Το 2003 οι υπηρεσίες μας διευρύνθηκαν κάνοντας τη “Ribco Center Service” εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής SUZUKI MARINE. Η εξέλιξη & η καινοτομία της εταιρίας επισφραγίζεται και με μια νέα συνεργασία: από το 2020 είμαστε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της COX Marine Powertrain, των πρώτων diesel εξωλέμβιων V8 κινητήρων 300hp.

Μετά από 35 χρόνια στο χώρο, με διαρκή επιμόρφωση σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετοχή σε αγώνες ταχύπλοων σκαφών και μια σταθερά ευχαριστημένη πελατεία που διαρκώς αυξάνεται, η “Ribco Center Service” νιώθει ευγνωμοσύνη & ιδιαίτερη ευθύνη για να συνεχίσει κρατώντας τον πήχη ψηλά.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους ανθρώπους – μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι – με σεβασμό & μεράκι για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Με πείσμα & συνέπεια έχουμε επεκτείνει τις υπηρεσίες μας από την επισκευή των κινητήρων προς το ίδιο το σκάφοςΕπισκευή ή αλλαγή μπαλονιώνπολυεστερικές εργασίεςγυαλίσματαμουράβιαηλεκτρολογικές εργασίεςέλεγχος και κατασκευή ρεζερβουάρεπισκευή τρέιλερ είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται για οποιαδήποτε μάρκα σκάφους.

Μπορείτε να επωφεληθείτε των υπηρεσιών μας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, χάρη στο κινητό συνεργείο μας, το οποίο μπορεί να σας επισκεφθεί κατόπιν ραντεβού.
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε έκταση 2 στρεμμάτων σε φυλασσόμενο χώρο με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, συναγερμό & συμβόλαιο με την ασφαλιστική εταιρία Allianz.

Οι αξίες μας

Παράδοση

Χρόνια τώρα με συνέπεια και υπευθυνότητα δημιουργούμε μόνο για εσάς τις καλύτερες προτάσεις.

Ποιότητα

Εφαρμόζουμε πιστοποιημένα συστήματα διαχείρησης ποιότητας για κάθε υπηρεσία μας.

Ανάπτυξη

Εξελισσόμαστε καθημερινά και δημιουργούμε νέες ιδέες ακούγοντας τον παλμό και τις ανάγκες της αγοράς.
Εμπιστευτείτε στην εξειδικευμένη ομάδα μας την συντήρηση του σκάφους και της εξωλέμβιας σας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, ή μετά από συνεννόηση στον δικό σας χώρο.

Service Εξωλέμβιων MERCURY

Service Εξωλέμβιων MARINER

Service SUZUKI MARINE

Service COX Marine Powertrain

Κινητό Συνεργείο

Ηλεκ/νικό Ημερολόγιο Σκάφους

Benefit Card

Ασφάλειες Σκαφών

Ανταλλακτικά Σκαφών

Πωλήσεις

Υπηρεσίες Σκαφών Αναψυχής
Ribco Center

Related post